Klassinen hieronta

Klassinen hieronta auttaa sinua erilaisissa lihasjännityksissä, kiputiloissa, lihasten palautumisen haasteissa ja nivelten liikehäiriöissä. Hoidossa käytetään klassisten hierontaotteiden lisäksi mobilisoivia hierontamenetelmiä sekä erilaisia venytystekniikoita. Hierontahoito suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveiden ja tarpeen mukaan. Tarvittaessa kotihoito-ohjeistus.  Suosittelen ensimmäisen käynnin kestoksi 60min. 

Klassinen hieronta 45min

45€

Klassinen hieronta 60min

53€

Klassinen hieronta 75min

66€

Niska- ja hartia-alueen vapautus 60min

Päänsärkyä, huimausta, kipua tai pään liikerajoitetta? Tässä hoidossa keskitytään vapauttamaan kaulan, niskan ja hartian alueen lihasten jännityksiä. Hoito sisältää myös kallonpohjan käsittelyn. Erinomainen hoito mm. istumatyötä tekevälle ja opiskelijalle.

53€

Käsivarsien lepuutus 60min

Tuntuuko käsivarsien alueella tukkoisuutta, kipua, puutumista tai voimattomuutta? Tämän hieronnan tavoitteena on käsivarsien, rinnan ja kaulan alueen lihasten ja nivelten liikkuvuuden lisääminen erilaisten hierontaotteiden avulla. Tavoitteena on, että lihaskireydet helpottavat ja sitä kautta käsivarsien hermotus ja verenkierto paranee. Sopii erinomaisesti mm. näyttöpäätetyöntekijöille, rakentajille, hoivaajille ja käsityöläisille.

53€

Seniorihieronta 50min

Hellävarainen hieronta, jossa huomioidaan ikääntymisen myötä tulevat muutokset kehossa sekä mahdolliset sairaudet. Hieronnan tavoitteena on lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, lisätä nivelten ja lihasten liikkuvuutta sekä tuottaa hyvää mieltä. Hieronta toteutetaan yksilöllisesti toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

47€

Kokovartalohieronta 110min

Kaipaako koko keho hierontaa? Tässä hieronnassa käsitellään kehon takaosan lihakset jalkapohjista kallonpohjaan sekä kehon etupuolelta säären, reisien, rintakehän ja käsivarsien alue. Hoidossa käytetään klassisten hierontaotteiden lisäksi mobilisoivia hierontamenetelmiä sekä tarvittaessa erilaisia venytystekniikoita. Hierontahoito suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveiden ja tarpeen mukaan. 

94€


Rentouttavat hoidot

Rentouttavat hoidot ovat temmoltaan ja otteiltaan lempeämpiä kuin klassiset hierontahoidot. Hoitojen päätavoitteena on rentouttaa ja rauhoittaa kehoa. Nämä hoidot sopivat erinomaisesti mm. stressin hoitoon tai hemmotteluksi. 

Rentouttava jalkahieronta 45min

Kun kaipaat mielen ja kehon rentoutumista, tämä hoito on juuri sinulle! Lihasten käsittely toteutetaan rauhallisilla ja pitkillä vedoilla.  Hierontaotteen voimakkuus sovitaan yhdessä. Hoidon aikana käsitellään jalkapohjat, pohkeet ja takareidet. Käsittelyn aikana hermoston sympaattinen osa aktivoituu, mikä vaikuttaa rauhoittavasti kehoon ja mieleen.

45€

Rentouttava niskahartiahieronta 45min

Tämä hoito on otteiltaan kevyempi kuin klassinen hieronta. Hoito sopii sinulle, joka kaipaat mielen ja kehon rentoutumista. Lihasten käsittely toteutetaan rauhallisilla ja pitkillä vedoilla. Hierontaotteen voimakkuus sovitaan yhdessä. Käsittelyn aikana hermoston parasympaattinen osa aktivoituu, mikä rauhoittaa kehoa ja mieltä . 

45€

Intialainen päähieronta 40min

Intialainen päähieronta on nautinnollinen rentoutushoito, jossa käsitellään kevyin ja hitain ottein pään, kasvojen ja hartioiden aluetta. Tämä hoito on erityisen rauhoittava ja virkistävä ja sopiikin sen vuoksi esimerkiksi stressin hoitoon. Hieronnan ajan asiakas on vaatteet päällä selinmakuulla. Hieronta tehdään ilman väliainetta. Tämä hoito sopii erinomaisesti lahjaksi! 

40€

Raskaana olevan hieronta / raskaushieronta 45min

Hieronta on lempeä ja turvallinen hoitomuoto läpi raskauden. Hieronnassa huomioidaan raskauden tuomat muutokset kehossa. Raskauden keski-ja loppukolmannekselle hieronta toteutetaan yleensä asiakkaan ollessa kylkimakuulla. Hieronnan tavoitteena on rentouttaa lihaksia ja rauhoittaa hermostoa.

45€